Lord koncert – Fezen Klub – 2017.03.04

Előzmények

Az úgy kezdődött a hova máshova, mint Lord koncertre indultunk Moncsival, egy számunkra eddig ismeretlen klubba, a Fezen-be, Székesfehérvárra. Hát ja… már nem vagyunk egyetemisták, hogy ilyen helyeken pörögjünk, úgyhogy a régi ismereteink helyett a GPS-re hagyatkoztunk, hogy odataláljunk. A GPS nagyjából addig volt hasznos, amíg messziről nézegettük a célt jelölő (nem Lordos…) zászlócskát és számoltuk vissza a métereket… „900m van még hátra”…. forduljon balra ….. „800m a célig”…. „600m a célig” (itt megszűnt a közvilágítás)… „300m a célig”… (vak sötét, nem látunk semmit, sehol egy lélek)… „a cél a jobb oldalon található, Ön megérkezett” (és ott k…vára semmi nem volt csak a szántás és valami raktárak). Persze nem adtuk fel és némi kacsázás után megtaláltuk a Fezen klubot…. és emberek, háhááá… Lordosok! Megjöttünk.

A koncert

Már nyitáskor, este 8-kor bementünk a klubba, így aztán könnyedén álltunk az első sorba, ahonnan csak egy röpke időre távoztunk, amíg megvettük és felvettük az első Lord pólóinkat: Szóljon a Lord!. A Fezen nem egy nagy klub, főleg nem mérhető az előző koncert helyszínével (Budapest Aréna), de már megérkezéskor éreztük azt a hangulatot, amire vártunk. Mindenki a 2 héttel ezelőtti 45 éves jubileumi szuperkoncertről beszél, és mesélt. Aztán a Pair o’ Dice bemelegítése után elkezdődött a Lord koncert.(… ennek leírását a linkre kattintva elérheted…)

Jöttek a számok és egyre jobban fokozódott a hangulat. Attila kiállt a szélső hangfalakra  úgy nyomta sokszor, baromi jó hangulat volt. És a zene a fergeteges, de ezzel nem tudok újat mondani annak aki szereti a Lordot.

Már csak a hely adottságai miatt sem voltunk több ezren, de a hangulat, a koncert mindent megért. Óriásit buliztunk, énekeltünk, ölelkeztünk, ugráltunk a színpad előtt. Olyan életöröm energiával tölt fel a Lord, ami szavakkal le nem írható. Olyan elemi erővel hatnak a szövegek ahhoz akit megérint, hogy az ember úszik a boldogságtól, hogy ezt megélheti.

Köszönjük nektek Lordjaink, hogy eljöttetek a közelünkbe ismét és zenéltetek nekünk, kérünk Titeket ezt soha ne hagyjátok abba, ameddig csak bírjátok. Mi pedig ott leszünk és együtt énekelünk veletek! Gidó…. hiányoztál nekünk!

Magam részéről pár napos örömteli munkával elkészítettem Moncsimnak a Lord Daloskönyvét, hogy mindenhova magával hordhassa ezen csodálatos dalok szövegeit 🙂

Szóljon a Lord!!!!

Koncertfotók: Lord Fezen Klub Székesfehérvár – 2017