Napi Lordom: Lord Mindenhol!

Egy izgalmas LORD fotókalandra hívlak most titeket, amivel elszórakoztathatjuk magunkat és megmutathatjuk a világnak, hogy mennyire Lord rajongók vagyunk még ma is. Hiába az eltelt 45 év, a Lord MINDENHOL ott van és lesz amerre mi járunk! Az alapötletet egy nemrég posztolt kép adta, ahol egy rajongótársunk egy Dubai bevásárlóközpontban, Lordos pólóban látható.

A fotókaland címe: LORD MINDENHOL!
A fő cél az, minél több ember lássa, hogy a Lord még mindig ott van MINDENHOL!

A FELADAT:

Készíts képet valamilyen LORDOS pólóban, ruhában, zászlóban(!) olyan helyen ahol nincsenek még Lordosok!!! A kép úgy készüljön rólad (rólatok)  hogy az idegenek (mások) is jól láthassák hogy Lordos vagy (de azért ne csak egy Lordos kendő legyen csak a nyakadban…haha…)

És akkor a LORD MINDENHOL! szabályok:

  1. A fotót olyan helyen kell elkészítsd, ahol idegen emberek is vannak, lehetőleg minél többen! Tehát a szobádban, konyhában ne csináltass magadról képet, mert az nem játszik! De pl. mozi, színház, buszmegálló, citadella, bevásárlóközpont, váróterem, stb… az mind szuper! Külön érdem, ha nevezetes, érdekes helyen, rendezvényen, helyszínen vagy! (pl.: Híres épületek főbejárata a várakozó tömeg között, na az nagyon szuper!!!)
  2. Lord koncerten nem készülhet a kép (az túl egyszerű lenne…)
  3. Csak frissen készült képeket küldhetsz, régi képek MOST nem játszanak (az egy másik történet, másik fotóalbum….

A képek feltöltése:

  • A Facebook csoportba (!!!) feltöltött kép mellé írd be a helyszínt, rendezvényt, stb) és írd hozzá hogy LORD MINDENHOL!.
  • Ha egyáltalán nem értesz a Facebookhoz, csak töltsd fel a képet a rajongói csoportba, vagy
  • Ha értesz az albumok kezeléséhez, felteheted máris a LORD MINDENHOL! fényképalbumba, vagy
  • Ha egyik se megy nekem is elküldheted, a blogomon is lesz egy album mostantól…

A LORD MINDENHOL! oldala: https://sbs.hu/2017/04/napi-lordom-lord-mindenhol/
LORD MINDENHOL! Facebook album: https://www.facebook.com/media/set/?set=oa.1838391629519726&type=3

Hajrá, SZÓLJON A LORD MINDENHOL!

LORD MINDENHOL album

FONTOS:

Ha beküldöd a képed, hozzájárulsz hogy a Lord Rajongói Csoport, LORD MINDENHOL! albumába, illetve az sbs.hu LORD MINDENHOL! albumába is bekerül. Fenntartjuk a jogot továbbá, hogy a nem odaillő, vagy nem a szabályoknak megfelelő képet nem jelenítjük meg, vagy töröljük a LORD MINDENHOL! albumból (ezen nem kell megsértődni, csak valószínűleg a képed akármilyen jó is, és szeretünk téged, nem tartottad be a játékra vonatkozó szabályokat)