Lord koncert arannyal – Barba Negra Music Club – 2018.03.31.

Hogy is kezdjem? Barba Negra 2. rész? Így is lehetne, hiszen elnézve az idei turnét lesz még ennek folytatása. Azon kívül hogy Húsvét hétvégére esett ez a koncert ami sokak számára más elfoglaltsággal jár, úgymint családozás, sütés-főzés, nyúlvásárlás, még jó vacak idő is lett aznap délutánra. Kiadós eső nehezítette meg azok dolgát akik nem kocsival jöttek, de az autóból kiszállva is sikerült jól megázni, mire beértünk a klubhelyiségbe.

lord-koncert-barbanegra2-2018-46

Nyitásra mentünk ahogy szoktunk, főleg, hogy nem akartunk lemaradni a Pair O’Dice lemezbemutató koncertjéről sem… sőőőőt, ez nagyon is fontos volt. Azt nem mondom hogy kipihenve érkeztünk Moncsimmal, mivel a délutánt a sportcsarnokban töltöttük, hogy kedvenc női kézilabda csapatunknak szurkoljunk a Dragonok soraiban. Érdemes volt kiordítani a lelkünket is, aznap győztünk a finishben. Épp annyi időnk volt hogy ruhát váltsunk, máris indulhattunk a Barba Negrába. A rövid kinti várakozás után nem kicsit vizesen álltunk a színpad előtt a többiekkel.

A POD koncertjéről már írtam, nemcsak hogy remek hangulatot varázsoltak, hanem Lordos vérünket is felpezsdítették Misivel közös számukkal Misivel. Némi szünet következett, majd újra a színpadon álltak előttünk kedvenc Lordjaink és megkezdődött a koncert.

lord-koncert-barbanegra2-2018-05

Magáról a koncertről nem is tudnék újat mondani azoknak akik rendszeresen olvassák a beszámolóimat, csak ismételhetném szavaimat. Két órás koncertet láthattunk a banda előadásban, mindezt nagyszerű látványfényekkel. Az ‘Itthon vagy otthon‘-nál repkedtek a zászlók, minden hangfalra jutott legalább egy.

lord-koncert-barbanegra2-2018-18

Együtt énekeltünk, együtt ugráltnak Lordjainkkal. Misi jött közénk, Attila nagy futásokat mutatott be ismét, Frenki pedig időnként majd széttépi a basszgitárt.

lord-koncert-barbanegra2-2018-34

A mai nap különleges eseménye, egy aranylemez átadása. A koncert vége felé a Vándor után a Hammer Music által átadott “Szóljon a Lord” dupla album lett aranylemez. Azaz időközben platina, de az is lehet dupla-tripla a mai mércével mérve, vagy esetleg a periódusos rendszer valamely más eleme… Örömünnep a színpadon, örömünnep a Lord táborban! Ha megkésve is de megkapta a zenekar, Gratulálunk!

lord-koncert-barbanegra2-2018-65

Köszönjük Lordjainknak ezt a csodás estét, szóljon a Lord és gyúrjunk együtt az 50-re! Rákendról!

lord-koncert-barbanegra2-2018-60

Tracklista:

 1. Száz év,
 2. Kell az értelem,
 3. Megváltás nélkül,
 4. Egyedül,
 5. Az út szélén,
 6. Rossz fiúk,
 7. Képzeld el,
 8. Neked soha nem elég,
 9. Napvilág,
 10. Lépjük át a múltat,
 11. Utca Kövén,
 12. Vedd el,
 13. Hargita,
 14. Tedd amit érzel,
 15. Melletted vagyok,
 16. Itthon vagy otthon,
 17. Nem kell!,
 18. Kisfiú,
 19. Ne legyen sírás,
 20. A holnap mindig más,
 21. Kifutok a világból,
 22. Vándor
  Ráadás:
 23. Virágdal
 24. Szállj szabadon,

Galéria

 

Videók:

A koncertről készült videókat a Youtube csatornámon találjátok.