Ki a mester két keréken – Fejér megyei döntő 2017

kovács bodomér - ki a mester két keréken - Fejér megyei döntő 2017

A reggeli újsággal érkezett…. arra ébredt a család egyik fele Vértesbogláron, hogy Fejér Megyei Hírlap 2017.05.10-i számában a kis „mostim”, Bodi a „Ki a mester két keréken”  Fejér megyei döntőjén nyomatja éppen a versenyfeladatot… és hát Bodomér ügyes gyerek, no meg a Kreszt is jobban tudja mint a család összes többi tagja együttesen, így meg is nyerte a megyei döntőt!

Hamarosan következik az Országos Döntő, lesz ami lesz, vesztenivaló nincs, hiszen a verseny számára elérte célját, jól bringázik (ez eddig sem volt kérdés) és jól ismeri a közlekedési szabályokat.

Gratulálok Bodiiiiiii, Király!!!!

A verseny:

FIA Európai Közlekedésbiztonsági Verseny

A gyermekek biztonságos közlekedése érdekében a FIA Federation Internationale de L’Automobile minden évben megrendezi a gyermekek kerékpáros közlekedésbiztonsági vetélkedőjét. A Magyar Autóklub az indítás évében csatlakozott, és az óta, évente küld csapatot.

A verseny célja: 10-12 év közötti gyermekek kerékpározási tudásának fejlesztése, helyes közúti közlekedésre való nevelése, KRESZ szabályok megismertetése, versenyzési lehetőség biztosítása.

A versenyről:

Bodi a gokartban is ügyes 🙂