Névjegy

Nevem… SBS…. Itt most magamról kéne írnom pár sort. Van munkahelyem, vannak gyerekeim, van egy párom akit imádok, neki is vannak gyerekei…

Szeretek motorozni amit ha csak lehet a párommal teszek.Szeretem a rockzenét és főleg azt, bár minden jó zenét meghallgatok. De azért az AC/DC és a Lord mindent visz.Szeretem az embereket és Ők is szeretnek engem. Szeretem az életem mindazok ellenére amiken keresztül mentünk már a családunkkal. Szeretem a baromságokat, ilyenből jó sokat véghez is vittem már életember. Emlékszem vagy 30 éve egyszer azt mondta egy barátom „Stefi egyszer tényleg pofán fognak vágni ezért…” de ez sosem történt meg, hála…. Életem vidám és arra törekszem, hogy ezt átragasszam a környezetemre is.

Szeretném ha tudnék dobolni, gitározni, zongorázni, zenét szerezni és ki tudja mi mindent még, de erre úgysem lesz időm.

Első weboldalam 2006-ban hoztam létre Netmax néven, de már előtte pár éve elkezdtem a weben sürögni, forogni , elsősorban mások unszolására..Ez a weboldalam jó régóta megvan, de csak 2015-ben határoztam el, hogy most már én is elkezdek egy valódi blogot írni, hátha valaki el is olvassa amit írok. 2017-ben elvakultan kezdtem a Lord zenekarral foglalkozni itt a cybertérben (is). Szóval erről fog szólni az oldal.

SBS – 2006-2017

Ha bármilyen észrevételetek lenne az oldallal kapcsolatban azt itt megtehetitek: