Yamaha SRX

yamahasrx-bannerA Yamaha SRX egy csodálatos motor. Egyhengeres utcai kivitelű gép, amelyet sajnos már nem gyártanak. Három alapmodellt készítettek a Yamaha SRX250, a Yamaha SRX400, és a Yamaha SRX600.

Ezen a weboldalon minden olyan információt megtalálsz a Yamaha SRX-ről ami a neten fellelhető: képek, cikkek, szerízkönyvek, használati kézikönyvek. Ha szereted a motorokat, ajánlom figyelmedbe ezt az oldalt.

yamahasrx.sbs.hu

A YAMAHA SRX nem a száguldozó, vagány fiatalok motorja. Az SRX inkább egy életérzés. Nem gyorsul mint egy GSX-R, de jó vele menni, nem a terepre való, de olyan a hangja mint egy endúrónak, nem lehet pörgetni, de jól húz alacsony fordulaton is. Ezt a motort nem azért veszed, hogy leállíts a diszkó elé, hanem azért, hogy élvezd a motorozást, nyugisan és lazán, ahogy azt kell a fárasztó hétköznapok után.

Yamaha SRX volt az első motorom. Erről szól ez az oldal amit azóta is a világ szinte összes országából látogatnak. Miután elkészült nem is gondoltam volna, hogy ennyi látogatót vonz majd külföldről, így meg is kellet csinálnom egy két aloldalt kétnyelvűre. Amúgy a világ 140 országából olvassák 🙂

A reklám helye itt van:

Ride for Life motoros vezetéstechnikai képzés