Motorozás a Citadellán

A Citadella Motoros Felvonulás nem hivatalos TÖRTÉNELMI oldala. Az oldal a 2006-2009 évekről szól elsősorban. Innen könnyedén megtalálhatod azokat a motoros képeket és motoros fórumokat, amiket eddig sokáig kellett keresgélned.

Ha szereted a motorozást, ezt az oldalt nem fogod kihagyni. A rövidke kis oldal összefoglalja a Budapesti Citadella Motoros Felvonulás történetét, és gyűjteménybe rendezi az ezzel kapcsolatos fotós és videós oldalakat. A motoros összejövetel sok sok éves hagyomány Budapesten. A valamikori underground és félig-meddig illegális mozgalom, mára már rendőri felvezetéssel kísért attrakció, amelyet sok turista látványosságként kezel. Hiszen már ez is hozzátartozik Budapesthez!

„Motorozni jó, barátokkal együtt motorozni még jobb, barátokkal és még több száz ismeretlennel pedig fenomenális érzés. Szeretem Budapestet, itt nőttem fel, ezért Budapesten motorozni is szeretek. A kettő együtt összeadva azt jelenti, hogy ÉN szeretek felmenni a Citadellához és utána körbemotorozni a városon. Nem mindenki érez hasonlóan, hisz különbözőek vagyunk. Sok emberrel beszélgettem, akik azt mondták: „Áááá én oda nem megyek”, „Micsoda marhaság, inkább gurulok egyet a városon kívül”, már belátom igazuk van, mert ha mindenki szeretne feljárni a Citadellához több ezren lehetnénk, az pedig már igencsak durva lenne.”

További részletek itt: http://citadella.sbs.hu/