Kodak szkennerek

A Kodak 1991 óta van jelen a hazai piacon. A cég elsősorban fototechnikai eszközöket forgalmazott egykor, de ezen felül élenjáró és úttörő a szkennelési technológiában is. Weboldalukon a hazai Kodak dokumentum szkenner eszközöket mutatják be részletesen.

A Kodak Kft. mint magyar cég megszűnt, a szkennerekkel foglalkozó cég pedig átalakult és Kodak Alaris néven működik tovább. A weboldalból is blog oldal lett: www.scanit.hu

A Kodak Alaris képalkotó megoldásai lehetővé teszik a felhasználók számára az adatok rögzítését és konszolidálását digitális és papír alapú forrásokból, továbbá lehetővé teszik, hogy a tartalmakból értékes információkat vonjanak ki és dolgozzanak fel, és a megfelelő információkat a megfelelő embereknek a megfelelő időben juttassák el. A megoldásaink között díjnyertes szkennerek, rögzítő és információkezelő szoftverek találhatók, melyekhez az iparágvezető szolgáltatások és támogatás egyre bővülő skálája kapcsolódik.

A kis irodáktól a globális műveletekig terjedő ügyfélkörével a Kodak Alaris kiváló rendszereket és megoldásokat kínál az üzleti folyamatok automatizálására, az ügyfél tevékenységek javítására és a jobb üzleti döntéshozatal elősegítésére.

A Kodak Alaris által forgalmazott dokumentum szkennerek az üzleti élet minden területén megállják a helyüket. Legyen szó akár egy kis iroda napi 10-20 lapjának szkenneléséről, vagy legyen szó akár egy ország népszámlálási űrlapjainak szkenneléséről minden feladatra talál nálunk megfelelő dokumentum szkenner készüléket.

Dokumentumszkennelő alkalmazások: Könnyen kezelhető, termelékeny dokumentum archiváló szoftver. A Capture Pro szoftvernek több típusa is elérhető, ezek a Network (hálózati) és AutoImport (azaz szkennelés nélküli), valamint a Limited Edition (ingyenes) változatok.

Ezen felül még sok minden mást találhat az oldalon!