Motorkánaán: Red Baron

A Red Baronba menni JÓ!…… Mehetsz ha motort akarsz venni, de akkor is ha csak fontolgatod, sőt még akkor is, ha csak álmodozol még róla és szeretnéd kézzel tapintani a valóságot. Mert ugye az utcán nem fogdosod más motorját (persze vannak kivételek), nem is biztos hogy meglátsz egy neked tetszőt ami az út szélén áll. Na ilyen a Red Baronban szinte lehetetlen… azaz nem hiszem el , hogy itt nem találsz olyan vasat amibe nem szerelmesednél bele (szintén kivéve az elvetemült BMW fanokat…).

sbs-redbaron-torokbalint-2017-krom-20

Na mit talált már megint magának Stefán Úr???  A srácok itt foglalkoznak veled, bármit is szeretnél….

Azért, ha nem voltál még itt elmondom hogy a Red Baron a JAPÁN motorok fellegvára. De miért is? Ja… merthogy a Red Baron Japán cég, és nem mellékesen a világ legnagyobb „vaskereskedelmi” hálózata. Itthon is három üzlete van: Törökbálint, Pécs és Győr.

Szóval, jöhetsz ide ha vasat vennél, ha már megvetted és szervizelsz, ha túrázni szeretnél, ha kérdésed van, de akkor is, ha otthon éppen nem törődnek veled eleget, mert a srácok itt biztos fognak veled foglalkozni. de jöhetsz ha csak jól akarod érezni magad motorok és jó arcok között. Belépsz ide és mintha egy másik világba csöppennél….

sbs-redbaron-torokbalint-2017-10a

Itt minden van mi szem-szájnak ingere… és a képen csak a töredéke látszik a kínálatnak…

Amúgy „aljas” módszere az üzletpolitikának a szervizre való várakozás. Persze haza is mehetsz, mert kapsz cseremotort, de ki is várhatod azt a másfél-két órás időtartamot. És itt a csapda… elkezdesz sétálgatni, majd elkezdesz morfondírozni, és azon kapod magad, hogy átülnél egy másik mocira, pedig nem is akartál…. hiszen a tiédet szereted a legjobban a világon!!! Jajjjj….. és nem…. ez nem olyan mint a párválasztás a galamboknál, itt bizony elcsábulsz könnyedén. Elcsábulsz ha sportmotoros vagy, ha chopperes vagy, ha nagyrobogós vagy, ha túramotoros vagy, ha kismotoros vagy, ha nagymotoros vagy, ha használtat, vagy ha újat szeretnél… szóval mindenképpen elcsábulsz az tuti. És itt már csak az segít, ha a szenvedélybetegeknél sokkal jobb a  „kényszertűrő” képességed, hiszen csak egy pillanat és máris TE akarsz motort venni, a srácok csak segítenek neked ebben.

sbs-redbaron-torokbalint-2017-02

Csak úgy indult, hogy bejöttünk nézelődni… és akkor Moncsi már érzett valamit… mondom én, hogy így van ez 🙂

Egy biztos: „Ha motorral érkezel a Red Baronba, motorral is távozol”  …. jé megalkottam egy új kínai közmondást…  de annak is nagy a valószínűsége, ha NEM motorral érkezel, akkor is motorral távozol. Azt hiszed ez nem lehetséges? Hogy számodra elérhetetlen? Hmmmm…. gyere be és meglátod, hogy mégis!!!

Krómgaléria

Csak sétálgattam a motorok között, amikor megláttam valamit… hogy eddig nem szúrta ki a szemem!

 

Red Baron Törökbálint galéria

Csak egy kis élménykép kupac 2017-ből…

 

„Vadállatok a ketrecben” galéria

A sebesség ördögei…. adrenalinbombák…. olyanok mint a Terminátor vagy Conan: állat!