Pair O’ Dice Csorna – 2017.03.26 – nekem a második menet

Ismét a Pair O’ Dice zenekar lépett fel a Lord előtt, most Csornán a Művelődési Házban, ami eredetileg a győri ETO parkban lett volna, de végül az utolsó napokban változott a helyszín.

Sokat fejlődtem Pair O’ Dice ügyben egy hónap alatt. Szóval „Egy pár dobókocka” a jelentése, de ha tévedtem majd kijavítotok. Amúgy most jöttem rá hogy milyen nehéz és küzdelmes feladat a neveteket már csak leírni is helyesen: Shift+”O” aztán állandóan kereshetem azt a nyomorult -‘- karaktert az egyes felett, aztán szóköz Shift „D” … de ez legyen az én bénázásom … vajon, hogy született ez a név, jó lenne már ismerni a történetét…

A zenekar most nagyon rutinos volt, biztos tudták, hogy jövök ezért aztán zárt ajtók mellett volt a hangbeállás… ahhh… azok a roadok:-)

Volt egy kis feszült várakozás a koncert elején, gondolom a győri Lord rajongók buszát kellett megvárni, de ezt mi nem tudtuk, mivel szokásosan elöl álltunk. Aztán végre megszólaltak a riffek és az akkordok, lenyomták a fiúk a saját számaikat kő keményen: Készen állsz, Szélcsend, Hajtsuk fel, Ki a hibás, Képlet, Mindig ugyanaz. Hmmm… meg az énekeltetős szám…. Ahogy jöttek a számok, úgy jött meg a hangulat is a színpad előtt.

Az előző bulihoz képest sokkal jobbnak tűnt most a technika, vagy a keverés az oka nem tudom, de baromi jól szóltak a dalok, talán az ének mikébe kellett volna több kakaó, hogy jobban értsük a szövegeket. Ha már itt tartok megoszthatnátok a dalszövegeket velünk, nem találom sehol.

István megint a kedvencem, ezt már nem mosom le magamról (tiszavirág életű zenei pályafutásom alatt annó én is a dobok mögött ültem…). Abszolút egyéniség a dobok mögött, bár most kevésbé látszott az arcod játék közben, mivel a Lord cucc mögött voltál. A Te dobod sokkal jobban áll neked és előrébb is a helyed! Jani basszus kíséretéről nem tudok sokat írni, olyan mint egy gőzmozdony, csak tolja és kész. Nem pörög a hátán és nem cigánykerekezik a színpadon, de ez persze senkiről sem mondható el a bandában. Dani mozgását már megszoktuk gitározás közben, imádni való! Marha jó! Dávid gitárjátéka most ezen a bulin nagyon jól hallatszott, jobban mint a Fezenen. ez is gondolom a keverésnek volt köszönhető. Zoli, nagyon szép hanggal áldott meg a sors, ezt ismét bizonyítottad!

És a zene… na a zene….. az most nagyon átjött. Magával ragadó és ütős koncertet nyomtatok. Nagyszerű volt érezni a zenét ott az első sorokban… igazi rock hangulat volt Csornán, azt hiszem mindenki így érezte a koncerten. Hibátlanok voltak a számok, és érezhető volt a rockzene szelleme a levegőben, ott vibrált közöttünk. Köszönjük nektek az élményt!

pair o'dice csorna 2017

Pár apróság a rajongóknak: