Napi Lordom: 5-50-500-5000-50000

Mik ezek a számok?

5 zenész van a Lord zenekarban

50 éves leszek idén Én is 🙂

500 kg a világ legkövérebb embere Juan Pedro

5000 méteren lett olimpiai bajnok idén a Magyar gyorskorcsolya csapat

50000 rajongója van a Lord zenekar facebook oldalának!

Lord 50000 likeAz utóbbi szám azért is becsülendő, mert a Lord sosem volt – és nem is lesz –  egy internet bázisú zenekar. Mi, akik nap mint nap használjuk a számítógépet, nehezen tudjuk elképzelni hogy a legtöbb Lord rajongó azt se tudja mi az a Facebook rajongói csoport, vagy egyáltalán, azt hogy a Lordnak van Facebook oldala, amit „lájkolni” lehet. És ez teljesen normális, hiszen a Lord rajongók legnagyobb többsége abba a generációba tartozik, akik számára a Facebook „értéktelen” dolognak számít, nem töltik vele az idejüket.

Elég csak arra gondolni, hogy éves szinten legalább 100 000 rajongó jut el a koncertekre és még ez a szám sem közelít a valódi kedvelők számához, hiszen hányan nem is jutnak el a bulikra akár évekig. Egyszóval nehéz megbecsülni – szinte lehetetlen – hány emberhez jutott már el a Lord zenéje, de az biztos, hogy nagyon-nagyon sokhoz.

Ahogyan azt a korábbi koncertbeszámolómban írtam, de itt sem hagyhatom ki, csupán 19 olyan város van hazánkban amelynek lakossága megüti ezt az 50 000-es számot, de ha azt mondom nektek, hogy komplett Nagykanizsányi, vagy Dunaújvárosnyi, vagy Hódmezővásárhelynyi embertömegről van szó, esetleg egy Százhalombatta + Dombóvár + Kalocsa kombináció így már könnyebben el tudod képzelni mennyi rajongót is jelent ez a szám, pedig most tényleg csak a Facebookról beszélünk. Szóval mérföldkő ez a bűvös 50 000, mert ez valami ami mérhető.

Gratulálunk a zenekarnak, mert megérdemlik, hiszen nincs olyan koncert az évi 50-60 buli során, ahol Lordjaink nem a maximumot hozzák ki magukból. Nincs olyan koncert amikor a színpadról nem dől ránk a kőkemény rákendról mázsányi élménye! És természetesen köszönet jár azoknak is akik munkája ezzel az oldallal összeforrt, hogy elérték ezt az elképesztő számot!

50000 Rákendról!