Lord és POD koncert – Fezen Klub – 2019.03.02.

A 2019-es év első koncertjére készültünk lázasan Moncsimmal. Végre Lord koncertre megyünk! Habár életünk folyamatosan változik, újabb és újabb kalandok elé nézünk párommal, a Lord szeretete nem maradhat el, hiszen életünk része évek óta. Már napokkal a koncert előtt arról beszélgettünk a többiekkel, hogy ki jön, ki nem jön, ki hogy talál oda, ki hányra érkezik.

lord-2019-fezenklub-sbs8888

Különleges nap volt ez már abból a szempontból is, hogy D.P. azaz „Dupla Pohl” koncert lesz, hiszen a Pair O’Dice (más néven POD, peredájsz, perödájsz, vagy amit akarsz) lépett fel a Lord előtt. Yessss… ez egy tökéletes választás, hiszen a Szokodi Zoli, Pohl Dávid, Fördös Pisti, Szántó Tomi négyes fogat igazi saját metálzenével örvendeztet meg bennünket már régóta.

pod-fezenklub-2019-sbs-8795
A POD koncertanyagának törzse az ‘Illuzió‘ nagylemez, kiegészítve további nagy kedvencekkel, mint az elmaradhatatlan ‘Hush‘, vagy a ‘Szélcsend‘. Egyáltalán nem tűnt fel hogy Szotyinak bármiféle baja is lett volna a közelmúltban (na ja nemrég még aggódhattunk érte) sőt, a maximális energia többszörösét hozta.

pod-fezenklub-2019-sbs-8805
Ez egy igazán ütős POD bulira sikeredett az időközben telt-házzá váló Fezenben. A klub pont úgy nézett ki mint amikor felbontasz egy szardínia konzervet, és próbálod lehámozni az egymáson fekvő halacskákat, nagyon durvaaaa!!!

Megvettük az italunkat aztán egyszer csak fent találtuk magunkat a karzaton, pont a színpaddal szemben. Mivel az „Itthon vagy Otthon„-ra nem csak egy zászlóval készültem, hanem az övemben díszelgett egy trikolór Fradi sál, azonnal barátokra leltünk akik meginvitáltak minket egy közös bőrfotelos VIP bulira. Na egyből eszembe jutott Fecó barátom, hogy itt aztán minden van ami számunkra fontos, rockzene és a sport. Szóval mig a zene szólt a Fradi hetet rúgott szegény Diósgyőrnek, de ez most nem lényeges…

lord-2019-fezenklub-sbs8825

Elképesztő energiával indult az első idei Lord koncert az ‘Intro’-val, és izgatottan vártuk milyen számok lesznek még, hiszen ezt a programot most halljuk először. A látvány is lenyűgöző volt, a szinpad előtti tömeg, a Lord színpadképe, a cikázó fények, s habár hiányzott az első sorok hangulata – a féktelen bulizás a Lord zenéjére -, de rájöttem, hogy ez utóbbi itt is megtehető. Hiszen nem csak a küzdőtér volt tele, de a lépcső és a fenti karzat is megtelt emberekkel, alig lehetett hátul is mozogni. A számok alatti ugrálásnál mozgott az egész emelvény, aztaku…. egy statikus biztos szólt volna időnként hogy azonnal hagyjuk abba…. hahahahahaaaa… a Lordra? Abbahagyni? Ugyanmááááár….

lord-2019-fezenklub-sbs8846

Most nem fogom felsorolni mely számok hogyan jöttek egymás után, meghagyom a meglepetés élményét mindenkinek. Annyit elmondok, hogy a program hasonlóan kezdődik, mint a felülmúlhatatlan 2017-es, a Lord45 lemezről 6 nóta is felkerült a listára, hiszen a jelenkori Lordnak ez szerves részét képezi. Vannak dalok amik kimaradtak, és vannak amelyek nagy örömünkre bekerültek, de azt senki se gondolja, hogy az ‘Itthon vagy Otthon‘, a ‘Virágdal‘ és a ‘Vándor‘ nem lenne hallható a koncerten.Azt hiszem a Lord50 nagykoncertig mindenkinek várnia kell hogy a számára oly kedves minden dal terítékre kerülhessen, de Mi tudjuk hogy ez szinte lehetetlen. Na jóóóó… az ‘Engem ne várjatok‘ is újra benne van az idei programban 🙂

lord-2019-fezenklub-sbs8827

Szintén szembetűnő változás volt Márk helye a színpadon, ahogy szemben áll a közönséggel Loui mellett! Nagyon tetszett! Kissé fájó szívvel néztük a karzatról, ahogy Misi lepacsizik a rajongókkal, ahogy Ati tépi a húrokat, vagy ahogy Frenki tolja a basszert vagy az oly messzi távolban nyomja Loui, cserébe viszont csináltam nektek pár videót (amikor nem ugráltam….) Láttam egy hosszú hajú rocker srácot Frenki előtt, na az hamar félmeztelenül tombolt az első sorban végig mint állat! De hátrébb is voltak hasonló arcok….

A Fezen klub hangulata, a zene élménye, a barátok és az első idei találkozás Lordjainkkal, mindez együtt hatalmas élményt jelentett mindenki számára aki ma itt volt velünk!

Köszönjük Misi, Ati, Loui, Frenki, Márk és az egész stábnak aki a koncerten dolgozott a színpad technikától a szervezésig!

Kezdődjék hát az idei Lord turné MINDENKINEK, gyertek a koncertekre! Rákendról!

Fezenklub galéria:

 

Videók:

Lord – Nincs Bocsánat @ Fezen Klub, Székesfehérvár – 2019.03.02.

Lord – Érezzél engem @ Fezen Klub, Székesfehérvár – 2019.03.02.

Lord – Örökké @ Fezen Klub, Székesfehérvár – 2019.03.02.

Lord – Engem ne várjatok @ Fezen Klub, Székesfehérvár – 2019.03.02.

POD – Illúzio @ Fezen Klub, Székesfehérvár – 2019.03.02.

POD – Hush @ Fezen Klub, Székesfehérvár – 2019.03.02.

POD – Álarc @ Fezen Klub, Székesfehérvár – 2019.03.02.

POD – Én vagyok @ Fezen Klub, Székesfehérvár – 2019.03.02.

POD Tracklista:

  1. Fejben dől el
  2. Illúzió
  3. Szelcsend
  4. Egy lelek
  5. Hush
  6. Búcsút intek
  7. Lehetőség
  8. Álarc
  9. Én vagyok
  10. Egyszerűbb velem
  11. Mindig ugyanaz

Lord Tracklista:

1-23-ig remek dalok idén is! Legyen ez még meglepetés! Gyertek koncertre!