Napi Lordom: A frontvonal mögött 2017-ben

Sokunkat, így engem is érdekel kik vannak a Lord zenekarral szinte minden fellépésen. Kik azok akiket a színpad környékén láthatunk segíteni minden alkalommal ez évben, mióta követem a zenekart. Természetesen a Lordért megyünk koncertre, de ők is nagyon fontosak nekünk, hogy hétről-hétre szóljon a Lord!

A management

Horváth Pisti a motorja annak a gépezetnek, amely szinte minden héten mozgásba lendül azért, hogy Lordjaink kiállhassanak a színpadra. Pisti 2000 év végén érkezett a Lord csapatához, az első bulit 2001 februárra szervezte és azóta csaknem 1000 koncert fűződik a nevéhez. (számításaim szerint az év végéig ez pontosan 995 helyszín)

A mindenesek

A Lord mellett van Szeleczki Mihály és Kovalcsik György akik fáradhatatlanul ott vannak szinte minden bulin. Mondanám hogy Ők a Roadok, de ezt mindketten tagadják (hahahaa…) és igazuk van. Mindkettőjüket régi barátság fűzi a zenekarhoz. Szeleczki Misi már 1988 előtt Lordot hallgatott, Ő az aki most a Lord énekesét és gitárosát szállítja a koncert helyszínekre. Pakol, cipel, fényképeket készít ha kell, aztán összepakol és hazafuvaroz. Kovalcsik Gyurit Loui-hoz fűződő barátsága révén láthatjátok a bandával. Ő is pakol, cipel, elpakol meg elcipel és segít és segít. Mit mondjak nem mai gyerekek már, de a kérdésemre, hogy miért nincsenek fiatal „roadok” a zenekar körül, mindketten azt felelték, hogy nincs rá szükség, bírják még, és ez látszik is. Fontos megemlíteni még Szőke Sándort, akit szintén láthattok időnként a segítők között, és Ő sem cseresznyézni jön a bandával, hanem kőkeményen pakolni.

A technika

A technika megszólaltatásáról felváltva gondoskodik Levito és Golyó. Levito egy gitár szaküzletben dolgozik és nem mellékesen a Vegas Maffia zenekar gitárosa, amely 2013-ban alakult, az egykori Maffia és Los Vegas utód-zenekaraként. Golyó pedig egy „Rockisten” tevékenysége igen sokrétű a hangtechnika biztosítása mellett.

Ami a hétvégi munkához elengedhetetlen… táskák, bőröndök, kábelek minden mennyiségben…

Köszönjük nektek a fáradhatatlan munkátokat!