Lord koncert – Budapest, Barba Negra Track – 2018.06.08.

Péntek estére esett a következő Lord koncertünk ami a Barba Negra Track-ben volt Budapesten, közvetlenül a Lágymányosi híd budai hídfőjénél. Készültünk jó előre persze, már írogattunk egymásnak ki jön, és ki nem tud. Kellőképpen lázban voltunk, ezért természetesen nem sokkal kapunyitás után ott voltunk.

lord-koncert-barbanegra-track-2018-01

Vidáman telt a koncert előtti idő, jókat dumáltunk a bár előtt iszogatva. A Karmapirin volt az előzenekar, ők alapozták a hangulatot 7 órától. A butikban már kaphatók az új pólók, több Lordos is már ezekben feszített a színpad előtt.

lord-koncert-barbanegra-track-2018-05

Jó idő is volt szerencsére, éppen sikerült a nagy vihar előtt pár órával hazaérni, de ott a Trackben minden a legnagyobb rendben volt. Ilyenkor megbeszéljük Moncsimmal, hogy a zászlót fogjuk-e lengetni, vagy az első sorba megyünk, mivel a kettő sajnos kizárja egymást, és ma a zászló mellett döntöttünk, ezért nem csatlakoztunk Ferihez, Noémihez, se Franciskáékhoz, hanem hátrébb álltunk Tamiékkal. Persze mire a koncert beindult Moncsi és Tamara nem bírt magával, ezért egyszer csak előrébb mentek… hát igen.. a csajok… hahahahaaa….

A koncert

A koncert a normál program szerint kezdődött és végződött is, azaz a „100 év” a nyitó és a „Szállj szabadon” a záró szám a ráadásban. Sokan jöttek az ország minden pontjáról és ezt baromi jó volt látni. Északtól-délig, kelettől-nyugatig voltak Lordosok a katlanban.

lord-koncert-barbanegra-track-2018-08

Még világos volt este negyed 9, mikor a beindult a buli, de a hangulat azonnal fergetegesen, baromi Lordos lett, azaz 1000 torok énekelte a dalokat. Ahogy jöttek sorban a dalok és sötétedett ez a hangulat még csak fokozódott.

lord-koncert-barbanegra-track-2018-11

Misi és Ati is bejárta a színpadot, egyik széltől a másikig, mindenki kapott pacsit akit csak el lehetett érni a magas színpadról, és mindenki megkapta az arcába a virgát Attilától.

lord-koncert-barbanegra-track-2018-18

Aztán egyszer csak egy kisebb szünet két szám között, ahol a rajongók tapsa között ünnepelte Attila a 35. házassági évfordulóját, és meghatóan köszönte meg feleségének hogy mindez idő alatt kitartott mellette. Nos Ati pont így örült (minden zenésszel együtt):

lord-koncert-barbanegra-track-2018-32c

Időnként Moncsi hátrajött hozzám, hogy átvegye a zászlót, ilyenkor tudtam pár fotót készíteni, illetve eszembe jutott, hogy Franciskának megígértem, hogy hozom a Lordos lepedőt, amit kb. egy hete készítettem, azt oda is adtam nekik az első sorba. Örült is neki mindenki!!!!!

lord-koncert-barbanegra-track-2018-19

Közben Moncsim visszament Tamarához, mikor elérkezett az „Itthon vagy Otthon„. Mivel a csajok nem láttak repülő zászlókat, szaladtak hozzám, kiszedték a kezemből a 4 méteres zászlót és vitték Misinek. Így került fel a „Lord 46” zászló rudastul történetében először a színpadra, Misi kezébe, és így énekelte a dalt. Időnként belekapott a szél és lobogott a zászlónk ahogy kell! Rákendról!

lord-koncert-barbanegra-track-2018-28

Ati annyira jól érezte magát, hogy együtt szólózott ma Frenkivel, ilyet se láttunk mostanában. A koncert végére, a „Vándor„-ra már éreztük a vihar előszelét, de természetesen a „Virágdal” és a „Szállj szabadon” nem maradhatott el.

lord-koncert-barbanegra-track-2018-32

A koncert végén megvártuk Lordjainkat, hiszen szerettem volna aláíratni velük a Lord fotóalbumomat, ami pont aznap lett kész. „Lord pillanatok – Lord45” cimet adtam neki és a tavalyi év számomra legkedvesebb képeit tartalmazza, kemény kötésű borítóval, úgy ahogyan annak ki kell néznie. Páran azt hitték, hogy egy igazi könyv, hiszen úgy néz ki, de neeeeeeemmmm… 🙂

lord-koncert-barbanegra-track-2018-36

Hatalmas buli volt, irgalmatlan jól éreztük magunkat, nagyon átjön a színpadról az az energia és az a mosolytenger amit a banda zúdít ránk közel két órán keresztül. Ezért jöttünk, ezért vagyunk itt, ezért vagyunk Lordosok! Köszönöm, Misi, Ati, Loui, Frenki és Márk! Rákendróóóóóól!

Videó:

Egy zseniális videoklip a Barba Negrától (Megtekintéshez be kell lépned a Facebookba)

Galéria:

Tracklista:

  1. Száz év,
  2. Kell az értelem,
  3. Megváltás nélkül,
  4. Egyedül,
  5. Az út szélén,
  6. Rossz fiúk,
  7. Képzeld el,
  8. Neked soha nem elég,
  9. Napvilág,
  10. Lépjük át a múltat,
  11. Utca Kövén,
  12. Vedd el,
  13. Hargita,
  14. Tedd amit érzel,
  15. Melletted vagyok,
  16. Itthon vagy otthon,
  17. Nem kell!,
  18. Kisfiú,
  19. Ne legyen sírás,
  20. A holnap mindig más,
  21. Kifutok a világból,
  22. Vándor
    Ráadás:
  23. Virágdal
  24. Szállj szabadon,