Napi Lordom: Lord tetoválások

„Ezt Szível Lélekkel hordjuk magunkon !!!”

Sok módja van, hogy egy rajongó megmutassa a külvilágnak melyik zenekart szereti a legjobban. Nem túlzok, ha azt mondom, ennek a legmélyebb érzelmű megnyilvánulása a tetoválás. Hiszen ha egyszer felvarrattad, az onnan már le nem jön. Ha egyszer felvarrattad, akkor már végérvényesen eldöntötted amit előtte is tudtál, hogy Te ezt a zenekart és a zenéjüket – mondjuk ki a Lordot – életed végéig szeretni fogod, olyannyira, hogy ezt mindenki lássa is amíg élsz.

lord-zenekar-fanatics-lordos-tetkok-13

A legelső Lord tetoválások

Tudtátok, hogy a tetoválás nem tipikus férfi dolog? A tetoválások 65%-át nők viselik. Bár sokféle pszichológiai megközelítését olvastam a tetoválásoknak, igazából két fő oka van, hogy miért tetováltatnak az emberek. Az egyik, hogy így szeretnék kifejezni önmagukat, a másik pedig, hogy ezzel a helyüket mutatják egy csoportban. Persze vannak akiknek az emlékeik miatt és a sok fájdalom miatt van tetoválásuk.

lord-zenekar-fanatics-lordos-tetkok-01

Egy szó… amelyben minden benne van…tetoválás 2017-ből

A Lord tetoválások motívuma leginkább a sima, vagy az összetettebb logó, de lehet idézet is az egyik dalból. Lehet tarka vagy egyszínű, kicsi vagy majdnem egész testrészeket beborító méretű. Kedvelt motívum az „Örökké”, amely mély érzelmeket takar. És vannak teljesen egyedi elgondolású Lordos tetkók is, ami túlmutat az egyszerű logó megjelenítésén, és még többet, vagy azt még konkrétabban hordozza magában. Az első Lord tetkó – tudomásom szerint – 2009-ben készült (Attila), majd a jelenleg ismeretek ezután következtek (az első képen látható).

lord-zenekar-fanatics-lordos-tetkok-08

Fontos üzenet magadnak… és a külvilágnak…

Az orvosok, szociológusok és magatartáskutatók a tetoválások hátterében kétféle célt határoztak meg: az egyik, hogy a tetoválást viselő személy a külvilág felé üzenetet küld tetoválásaival, kifejezi érzelmeit, a másik, hogy testdíszítő szerepet tölt be. Ha engem kérdeztek a mi esetünkben ez (is) tökéletesen fedi a valóságot. 🙂

lord-zenekar-fanatics-lordos-tetkok-02

Lord45 tetoválás amely egy fontos korszakot jelenít meg.

Személy szerint emelem kalapom, azon Lordosok előtt akik vállalják a nem kis fájdalmat, hogy ezen a szinten mutassák meg a külvilágnak melyik zenekar áll szívükhöz a legközelebb, ez pedig MI tudjuk, nem más mint a LORD! Brutááál!

A Lord legyen veletek! Rákendról!

Lordos tetkók napjainkban: