Napi Lordom: Veszprémi Lord Klub

Veszprémi Lord Klub

Klub neve: Veszprémi Királyi Lord Gárda
Klubvezető
: Miczák László
Cím: Veszprém
Megalakulás éve: 1990

Miczák Laci igy emlékszik vissza a Lord Klubos évekre:

„Veszprémi Királyi Lord Gárda volt a nevünk. Hát ha jól emlékszem a Cserteg Pisti találta ki ezt nekünk, mert közben én tagja voltam az országos levelezőnek is, amit később a Csízi Móni vezetett. Még volt egy ilyen zászlónk is, ezzel a felirattal.

Talán 90 körül alakultunk meg, vagyis akkor, mikor a klubok többsége már megszűnt. Ezt onnan tudom,hogy minden klubnak írtam levelet, de vagy nem kaptam választ vagy azt, hogy megszűntek. Szabó Imitől is ilyet kaptam. Hallottam a sok klubról meg olvastam az újságokban, amit a Fefe boltjában vettem, és ismertem pár havert akiket felkerestem és megkérdeztem,hogy mi a véleményük.

Veszprémben volt a székhely. Változó volt a találkozás. Többször mentünk együtt vidéki koncertekre, és ki kivel külön is gyakran összefutott. Volt persze összejövetel is. Aktívan négyen voltunk(nem sok) Laczkó Ákos, Tehel Tibor, Czaun Zsolt és volt egy ugodi barátunk akit egy koncert előtti beszélgetés alkalmával vettünk be, Soós Józsi. Úgy emlékszem vele leveleztem.

A rendezvényeken vagy koncertre mentünk, vagy videókazit néztünk. Meg csináltunk vetélkedőt is. Utóbbi nagyon jól sikerült!
Videókazi a Cserteg Istvántól volt meg, a veszprémi tv vett fel egy bulit és azt valaki megszerezte. Nagy kincs volt! Kazettát meg egy osztálytársamtól, és vittem Tehel Tibinek amiért cserébe egy másikat én is kaptam.

Akkoriban a kapcsolattartás levélben ment így jobbára a rajongókkal voltam kapcsolatba. Legjobban a Szabó Palival akihez 30 éves barátság köt és a mai napig ő az az ember akit a legjobban tisztelek és szeretek. Meg a Fefénél voltunk a boltjában.

Sztori : Egyszer valahol a Balatonnál egy strandon volt koncert, és mi meg úgy készültünk rá,hogy leszedtünk egy csomó rózsát. Abban az időben a szüleim rózsa termesztéssel foglalkoztak és 600 tő volt itthon. Épp nagy virágzás idején volt a bál, így összejött pár spáros szatyor rózsa. Talán volt az 200-250 darab is. Úgy mentünk be a strandra. Még kérdezte is a jegyszedő, hogy ez mihez kell. Aztán a virágdalnál előkerültek a szatyrok és jól megdobáltuk a Miskát. Az úgy elég szép volt. Buli után jött is röhögve.

A legnagyobb tett azt hiszem az volt, legalább is az én részemről,hogy 11 és fél éven keresztül a legnagyobb odaadással és becsülettel segítettem a zenekart a Lord butikban és ezen kívül bármi másban amiben a hétköznapok során lehetett. A 30 év alatt pedig sok kis eltévedt irányzatú fiatalt térítettem erre az útra.

A megszűnést soha nem mondtuk ki de talán az érdektelenség oka a zenekar eltűnése volt. Kevés koncert és semmi hír.

Szép idők voltak!”

lord-klubelet-07

Fotó: www.lordinfo.hu

>>> Vissza a Lord klubok oldalára <<<