Lord koncert – Agárdi Popstrand – 2018-08-18

Jesszusom két hónapja nem voltunk Lord koncerten. Na igen nyár van, ami ismét nagyon gyorsan elrepült a nyaralás mellett. Persze, hogy Horvátországba is magunkkal vittük a Lord zászlóinkat és nem voltunk restek azt lobogtatni is mindenhol ahol csak kedvünk szottyant, ilyenkor csak néz a sok turista hogy milyen szép is ez a zászló. Szép bizony, hiszen Lordos!

Lord zaszlo - baska 2018

De már itthon vagyunk és végre hozzánk közeli helyen lépett fel ismét a Lord, a Velencei tó partján az Agárdi Popstrandon. Készültünk is, jó előre be volt vésve ez az esemény a naptárunkba, ahova négyen indultunk egy kocsival. Csabival és párjával érkeztünk pár sörci legurítása közben, hahahaaa most nem a fiúk vezettek végre! Már a nagy parkolóban kibontottam a zászlót, így érkeztünk a jegyvásárláshoz, lássa csak mindenki hogy jönnek a Lordosok.

Aki járt már itt a tudja hogy befelé menet a klotyesz mellett elhaladva Guns’n’Roses-t tolnak megállás nélkül a hangfalakból, hogy még jobb kedve legyen a rockereknek. A szinpaddal szemben a Velencei tó, akár fürödhetsz is ha van kedved! Mivel nem sikerült nyitásra leérni bent már a B’52 nyomta javában a nagyszerű magyar rock nótákat. Beálltunk egy újabb sörért, és megállapítottuk, hogy kígyózik a sor a Lord Butik előtt. Ardeleán Pistiékkel futottunk össze (Győr), így buliztunk ma hatan.

lord-koncert-agard-2018-05

A színpad (ha nem voltál még itt) Magyarország egyik legmagasabb színpada (nem legnagyobb…) ráadásul az első része kifelé dől. Majd 2 méteres ezért aztán kordon nem is kell, Mivel mindenki hátrébb áll hogy lásson, ezen a helyen lehet olyat csinálni, amit sehol máshol: előre menni és táncolni és ugrálni és megőrülni! Na az nem semmi!

lord-koncert-agard-2018-09

Az első sorokban állt a „Fantasztikus négyes” akikről lőttem is egy képet annyira jól mutattak a az egyforma pólóban. Nagyon sok Lordos volt, gyakorlatilag Lord és Mobil Mánia pólók voltak mindenütt. Merthogy a program: B’52, Lord, Mobil Mánia volt ebben a sorrendben ma este, ami egyben az évadzáró buli is volt egyben itt Agárdon. Aztán egyszer csak megszólalt a Lord!!!

lord-koncert-agard-2018-17

Az az igazság, ha elkezdődik a Lord, Moncsinál is nálam elszakad cérna, onnantól nem vagyok magam. A „Száz év„-el indult a banda, majd jöttek a rövid program dalai, lassú számok nélkül. Nagyon jól szólt a technika, nagyot ütött a banda: Misi, Ati, Frenki, Márk, Loui. A színpad tele volt cuccokkal ezért sok hely nem maradt szaladgálni, de Ati gitárjátéka elhangzott a Velencei tó túloldaláig, az biztos…

lord-koncert-agard-2018-34

Az „Itthon vagy Otthon„-nál előrementünk Moncsival és feladtuk Misinek a zászlót, onnantól kezdve én már nem is akartam hátra menni. Akkorát tomboltunk elöl, volt itt közös ugrálás, headbangelés, minden… baromi jó ez az Agárdi Popstrand! Pont olyan mint a Lord: Baromi jó!

A koncert vége felé, mikor már a „Szállj Szabadon” szólt a ráadásban mondtam Briginek, hogy a „Virágdal” ma nem lesz, de átadta a Misinek, a zenekarnak szánt rózsát amit magával hozott. Hatalmas buli volt, csak rövid, de legalább így maradtunk életben oxigénpalack nélkül ott elöl a darálóban. Hejjjjj !

lord-koncert-agard-2018-37

A koncert végén szokásosan jöttek a Lordjaink a Butik sátrához, ott vártuk őket, különösen Louit ma, hiszen ajándékot hoztunk neki a szülinapjára. Boldog szülinapot még egyszer, itt is Loui!

lord-koncert-agard-2018-02

Biztos írtam már, de leírom ismét, hogy nincs még egy ilyen zenekar, akik a nyári hőségben letolt koncert után is kijönnek hozzánk csak azért, hogy fotózkodhassanak velük a rajongók, hogy aláírásokat kaphassanak, hogy pár szót váltsanak,  hogy dedikáljanak.  Akár olyat mint ezt itt he:

lord-koncert-agard-2018-41

Igen ez a MI bandánk, a LORD! Nem tudom mennyien voltunk, nem számolom sosem, de a Turbók Jani a főszervező bejelentette, hogy nézőcsúcsot döntött a ma koncertező három banda!

lord-koncert-agard-2018-27

Köszönjük az élményt srácok, köszönjük a rákendrólt! Mindörökké Lord!

Tracklista:

1. Száz év
2. Kell az értelem
3. Megváltás nélkül
4. Az út szélén mindig égnek a gyertyák
5. Képzeld el
6. Neked soha nem elég
7. Az utca kövén
8. Vedd el
9. Hargita
10. Tedd amit érzel
11. Itthon vagy otthon
12. Kifutok a világból
13. Vándor
Ráadás:
14. Szállj szabadon

Agárdi Popstrand Galéria: