Pair O’ Dice koncert – Fezen Klub – 2017.03.04

Pair O’Dice ismered? Na rémlik már? Neked sem?? Nekem sem…. na ez már a múlté!

Lord koncertre mentünk kedvesemmel, hiszen ez olyan családi program nálunk. Pontosabban alapprogram, de ez itt és most mellékes. Időben érkeztünk és lelkesen el is foglaltuk a helyünk a színpad előtt, ahol hamar megismerkedtünk a körülöttünk állókkal. Mint mondtam korán volt, és néztük hogy hangolják be a roadok a Lord cuccait, bár…. gyanús volt hogy a Lordos dobcucc előtt van egy másik, amire Pair O’Dice volt írva, de gondoltam ez valami újabb dob márka mint a Tama vagy a Pearl, csak hülye vagyok és én tanulatlan még nem hallottam róla.

Szóval ment a hangolgatás, a gitárok, a basszus, a dob. Mondom is a mellettem állónak, hogy jó keze van ennek a fiatal roadnak a gitárnál, még vihetné is valamire ha zenész lenne, de ennél talán okosabb és a biztos megélhetésre törekszik 🙂 Énekmikrofon próba….. kiáll a mikrofon tesztelő…. anyád, ez tud énekelni… na ezt hol tanulta??? Azt mondja a párom, hogy de szép hangja van halottad? Aztán egyszer csak letoltak egy számot. Ohhhh…. ezek aztán a fasza roadok… vagy ez az előzenekar? Vagy mivan??? Aztán lemennek a színpadról….

Kérdezgetjük hát ez mi volt? Elég hamar végeztek…. mármint ha előzenekar volt. Lehet csak ennyit tudnak? Aztán eljött a kilenc óra, már zúgolódtunk, hogy kéne tolni valami bandának valami zenét is, hogy hangulatba jöjjünk. Hozzáteszem se a Lord oldalán, se a helyszínen nem láttunk semmiféle plakátot az eseményről, hogy megtudjuk ki játszik előttük ma. Színpad sötét….. és kiállt a Pair’O’Dice (akkor persze még mindig nem voltam tudatában kik Ők valójában)

Rohadt jó tolták, személy szerinti kedvencem István a dobos lett azonnal, irgalmatlan arc, iszonyú jó figura! Persze nem venném le a fényezést senki másról sem, Dávid, Dani a gitárok ott voltak rendesen, Jani a basszus tolta gépezetet, az ének meg….. Zolikám…. na az még annál is sokkal rohadtabb jó volt!

Hiba nélkül jól játszottak. Hamar megkezdtem a vadulást a zenére. Azon vettem észre magam hogy első hallás után szinte tudom az egyik szám refrénjéét és énekelem… haha…. fasza.

Szerencsére beugrott egy lassú szám is, amit Moncsimmal csukott szemmel, ölelkezve hallgattunk, ringatózva a zene ritmusára. Aztán ahogy telt a rövid idő, megvolt az énekeltetés is, teli torokból üvöltöttük a „nánáná-t”, igen, így kell ezt csinálni srácok! És amiket hallhattunk, a számok: Készen állsz, Szélcsend, Képlet, Hajtsuk fel, Ki a hibás, Mindig ugyanaz, bár a sorrendre nem emlékszem viszont jó néhány számcímre igen. Méltó bevezetés volt ez a Lordra! Gratulálok!

A banda:

Szokodi Zoltán – ének
Pohl Dávid – gitár
Bércesi Dániel – gitár
Prekker János – basszusgitár
Fördős István – dobok

Nagyon jók voltatok srácok! Köszönjük az élményt !!!

Szóval másnap azért ki kellett okosítanom magam és megtalálni a zenekari elérhetőségeket. Hááttt…. kutatnom kellett rendesen, aztán a Lord aznapi facebook esemény oldalán meg is találtam amit kerestem…. azaz hogy is írják a zenekar nevét? Mert hogy a koncerten elhangzott a „nem paradicsom” de bakker ez maradt meg a fejemben, pedig nem is ittam:-)

És akkor egy kis irodalom ha mindez nem volt elég: